Ανανέωσε ο Κάρολ στη Νιούκαστλ

Ανανέωσε ο Κάρολ στη Νιούκαστλ

Ο Άγγλος επιθετικός συμφώνησε για μονοετή επέκταση της συνεργασίας του με τους Ανθρακωρύχους.

Σε επέκταση των συμβολαίων τους με τη Νιούκαστλ προχώρησαν οι Χαβιέ Μανκουίλο και ‘Αντι Κάρολ, όπως γνωστοποίησε σε επίσημη ανακοίνωσή της η αγγλική ομάδα την Πέμπτη (25/06).

Ο Μανκουίλο υπέγραψε νέο συμβόλαιο 4 ετών με τους «ανθρακωρύχους», ενώ ο Κάρολ, που επέστρεψε στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα τον περασμένο Αύγουστο, ως ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ, συμφώνησε για μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Από εκεί και πέρα, η Νιούκαστλ προχώρησε σε συμφωνίες για ολιγοήμερες επεκτάσεις των συμβολαίων ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου, όπως ο διεθνής Αλγερινός μέσος Ναμπίλ Μπενταλέμπ και ο αμυντικός Ντάνι Ρόουζ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Τότεναμ, οι οποίοι δέχθηκαν να μείνουν στην ομάδα μέχρι την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν, που επεκτάθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παράλληλα, η Νιούκαστλ τόνισε πως συμφώνησε με την Ίντερ για την ολιγοήμερη επέκταση της συνεργασίας της και με τον Βαλεντίνο Λατζάρο, υπογραμμίζοντας πως περιμένει να λάβει τα τελικά έγγραφα από την ιταλική ομάδα. ‘Απαντες θα είναι διαθέσιμοι στα τελευταία επτά παιχνίδια της περιόδου, αλλά και στα ματς που θα δώσει η Νιούκαστλ στο Κύπελλο Αγγλίας.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που καταφέραμε να βάλουμε σε μία σειρά αυτές τις ανανεώσεις και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την αφοσίωσή τους στο κλαμπ, καθώς έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικά ματς» τόνισε από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Στηβ Μπρούς.

Στον αντίποδα, όπως έγινε γνωστό από τη Νιούκαστλ, οι Τζακ Κόλμπακ, Τζέιμι Στέρι και Ρομπ Έλιοτ θα αποχωρήσουν από την ομάδα στο τέλος του μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ