Λίβερπουλ: Οι εικόνες έξω από το Άνφιλντ μετά τους πανηγυρισμούς (vid)

Λίβερπουλ: Οι εικόνες έξω από το Άνφιλντ μετά τους πανηγυρισμούς (vid)

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος «έβγαλε» χιλιάδες οπαδούς της Λίβερπουλ στους δρόμους και εικόνες έξω από το Άνφιλντ μετά τους πανηγυρισμούς είναι τραγικές.

Η Λίβερπουλ είναι και επίσημα πρωταθλήτρια Αγγλίας, βάζοντας τέλος στην αναμονή τριάντα χρόνων και στέλνοντας τους οπαδούς στα «ουράνια». Η ήττα της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 από την Τσέλσι στο Λονδίνο επικύρωσε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή στους «κόκκινους», εφτά αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, χιλιάδες οπαδοί των «κόκκινων» βγήκαν στους δρόμους με κατεύθυνση το Άνφιλντ ώστε να πανηγυρίσουν έξαλλα για την κατάκτηση. Ωστόσο, με το πρώτο φως της ημέρας, η κατάσταση στους δρόμους γύρο από το γήπεδο, ήταν τραγική. Οι εικόνες θύμιζαν «βομβαρδισμένο» τοπίο με πολλά σκουπίδια και υλικές ζημιές να έχουν κάνει την εμφάνισή τους μετά τους ολονύκτιους πανηγυρισμούς.

Φυσικά, η αστυνομία καταδίκασε το γεγονός, όχι μόνο για τα αποτελέσματα αυτών των πανηγυρισμό αλλά και λόγω της επικινδυνότητα μετάδοσης του κορωνοϊού. Η δημοσίευση ενός λογαριασμού στο twitter, δείχνει με βίντεο όσα έχουν συμβεί το πρωί της Παρασκευής (26/06).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ