Λέσκοτ: «Ο Φόντεν μπορεί να ξεπεράσει τον Γκιγκς»

Λέσκοτ: «Ο Φόντεν μπορεί να ξεπεράσει τον Γκιγκς»

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι ο Φιλ Φόντεν μπορεί να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες κατακτήσεις τίτλων στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας έτσι τον Ράιαν Γκιγκς.

Την πεποίθηση ότι ο Φιλ Φόντεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ράιαν Γκιγκς στην κατάκτηση τίτλων, εξέφρασε ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζο Λέσκοτ.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στο αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς σε 24 χρόνια που ήταν στους Κόκκινους Διαβόλους κατέκτησε 25 τρόπαια.

Πλέον, ο Φοντέν, σύμφωνα με τον Λέσκοτ, μπορεί να ξεπεράσει την απόδοση του Ουαλού μέσου, καθώς με την Μάντσεστερ Σίτι έχει κατακτήσει ήδη 8 τίτλους (2 Premier League, 1 FA Cup, 3 League Cup, 2 Community Shield), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πολίτες μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι στην διεκδίκηση ακόμα δυο στόχων (Champions League και Κύπελλο Αγγλίας).

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Φόντεν μπορεί να γίνει ο παίκτης με τις περισσότερες κατακτήσεις τίτλων στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Είναι μόλις 20 χρονών και έχει κατακτήσει ήδη 8 τίτλους. Εάν συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο και παραμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι θα έχει κατά μέσο όρο δύο, τρία τρόπαια ανά σεζόν, κάτι που θα είναι αξιοσημείωτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ