Τότεναμ : Ο «τυχερός» Μουρίνιο έγινε… 200άρης

Τότεναμ : Ο «τυχερός» Μουρίνιο έγινε… 200άρης

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε τις 200 νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και είπε τα… δικά του

Ο Ζοσέ Μουρίνιο. Στο επίκεντρο. Ξανά. Γιατί; Γιατί όχι, όταν μιλάμε για έναν από τους χαρισματικότερους προπονητές του 21ου αιώνα.

Ο Πορτογάλος έγινε μόλις ο πέμπτος στη σειρά -και δεύτερος στην κατάταξη προπονητής- της ιστορίας του Αγγλικού πρωταθλήματος που έφτασε στις διακόσιες νίκες. Το πέτυχε μετά από τον αγώνα ενάντια στην Έβερτον (1-0) τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο προπονητής της Τότεναμ έφτασε τις 200 νίκες μετά από μόλις 326 ματς. Μπροστά του; Μόνο το δέος του Σερ Άλεξ. Ο μύθος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άλεξ Φέργκιουσον που χρειάστηκε τέσσερα ματς λιγότερα για να διακοσαρίσει.

Και μιας και πιάσαμε αυτή τη κουβέντα για τους διακοσάρηδες; Πήρε 332 ματς στον Αρσέν Βενγκέρ για να φτάσει ως εκεί. Πήρε 511 στον Ντέιβιντ Μόγιες και 536 στον Χάρι Ρέντναπ για να φτάσει αυτόν το στόχο.

Για τον Special One η νίκη απέναντι στα «Ζαχαρωτά» ήταν η δέκατη στην Πρέμιερ Λιγκ, στον πάγκο των «Πετεινών». Επίσης κέρδισε 140 παιχνίδια με την Τσέλσι, ενώ με την Μάντσεστερ μόλις 40.

Σχολιάζοντας την επιτυχία του είπε «Δεν υπάρχουν πολύ προπονητές που να έχουν δουλέψει σε τρεις κορυφαίες ομάδες της χώρας και του κόσμου. Ήμουν αρκετά τυχερός για να δουλέψω σε τρεις από τις καλύτερες ομάδες της χώρας. Όταν είσαι σε μία από αυτές τις ομάδες, τα αποτελέσματα είναι ευκολότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ