Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 1-0

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 1-0

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, ηττήθηκε με 1-0 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ξέρανε την Γουλβς στις καθυστερήσεις η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν για την 34η αγωνιστική της Premier League, με τους «Λύκους» να δέχονται το γκολ στο 93′. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα για το σύνολο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε εντός έδρας από την Άρσεναλ.

Πλέον, μετά από αυτή την ήττα, οι «Λύκοι» βλέπουν το… σεντόνι να απομακρύνεται, καθώς βρίσκονται στην 6η θέση με 52 πόντους, στο -7 από την 4η Λέστερ. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έκαναν άλμα Ευρώπης με το τρίποντο και είναι στο -1 από την Γουλβς.

Στο 14ο λεπτό ο Μπάλντοκ έκοψε σωτήρια τον Χιμένες, ενώ στο 32’ το όμορφο φάουλ του Νέβες, τράνταξε το δοκάρι του Χέντερσον.

Στο 90+3’ στην τελευταία φάση του ματς, μετά από κόρνερ, ο Ίγκαν με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την Σέφιλντ, σοκάροντας την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League.

ΣΕΦΙΛΝΤ: Χέντερσον, Μπάσαμ, Μπάλντοκ, Στίβενς, Ίγκαν, Ο’Κόνελ, Σαρπ (70’ Ζίβκοβιτς), Μπέργκ, Όσμπορν, Νόργουντ, ΜακΜπέρνι (49’ Μουσέτ)

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Κόαντι, Μπολί, Ντόχερτι, Σάις ,Μουτίνιο, Γιόνι, Νέβες, Τραορέ (79’ Ντεντόνκερ), Ζότα, Χιμένες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ