Μπόρνμουθ – Τότεναμ 0-0 (vid)

Μπόρνμουθ – Τότεναμ 0-0 (vid)

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της Μπόρνμουθ και βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται επικίνδυνα.

Η Τότεναμ βρίσκεται σε κρίση και βλέπει το… τρένο της Ευρώπης να χάνεται. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο φιλοξενήθηκε από την Μπόρνμουθ για την 34η αγωνιστική της Premier League, με τους δυο συλλόγους να μένουν στην «λευκή» (0-0) ισοπαλία.

Ένα αποτέλεσμα καταδικαστικό θα μπορούσαμε να πούμε και για τις δυο ομάδες. Οι «Πετεινοί» βρίσκονται στην 9η θέση με 49 πόντους, στο -6 από τη θέση της Ευρώπης, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται κοντά στον υποβιβασμό τους στην Championship. Είναι στην 18η θέση με 38 βαθμούς, στο -3 από την σωτηρία.

Στο Vitality Stadium λίγες ήταν οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στο 43’ το σουτ του Λαμέλα πέρασε λίγο έξω και στο 45’ ο Γιορίς έπεσε και απομάκρυνε το συρτό σουτ του Στάνισλας. Στο 90ο λεπτό, η Μπόρνμουθ βρήκε το γκολ, με το τέρμα να ακυρώνεται σωστά, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κινγκ.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Ράμσντεϊλ, Ακέ, Σμιθ (63’ Στέισι), Ρίκο, Κέλι, Γκόσλινγκ, Στάνισλας, Λέρμα, Μπρουκς (66’ Χ.Γουΐλσον), Κ. Γουΐλσον, Κινγκ

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Οριέ (90+1’ Ζέντσον Φερνάντες), Φερτόνχεν, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Σισοκό (75’ Λούκας Μόουρα), Λαμέλα,, Γουίνκς, Λο Σέλσο (46’ Εντομπελέ), Κέιν, Μπερχβάιν (46’ Σον)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ