Συμπαίκτης των Αγκιμπού και Μαντί – «Είμαστε ασφαλείς, πήραν τον πρόεδρο»

Συμπαίκτης των Αγκιμπού και Μαντί – «Είμαστε ασφαλείς, πήραν τον πρόεδρο»

Ο τερματοφύλακας της Οστερσουντ, Αλι Κεϊτά, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Γουινέας, όπως οι Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του, μετά το πραξικόπημα.

Σε ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της χώρας (σ.σ Κονάκρι), βρίσκεται η αποστολή της εθνικής ομάδας της Γουινέας, όπως ανέφερε ο τερματοφύλακας της Οστερσουντ, Αλί Κεϊτά, μιλώντας σε σουηδικά ΜΜΕ για το πραξικόπημα, με τον έμπειρο γκολκίπερ να τονίζει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι ασφαλείς.

Ο συμπαίκτης των Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά, οι οποίοι βρίσκονται επίσης στην αποστολή της εθνικής ομάδας Γουινέας, όπως επίσης και ο Μαμαντού Κανέ, τόνισε ότι το ξενοδοχείο, στο οποίο βρίσκονται είναι μεν στην πρωτεύουσα, αλλά μακριά από το Προεδρικό Μέγαρο. «Είμαστε σε μεγάλη απόσταση, δεν έχουμε ακούσει πυροβολισμούς. Ξέρουμε μόνο ότι έχουν πάρει τον πρόεδρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τερματοφύλακας της Όστερσουντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέρουμε ότι έχουν πάρει τον πρόεδρο (σ.σ Αλφα Κοντέ). Είναι περίεργη η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Εμείς, πάντως, αισθανόμαστε ασφαλείς. Το ξενοδοχείο που είμαστε είναι στην πρωτεύουσα (σ.σ Κονάκρι), αλλά είναι μακριά από το προεδρικό μέγαρο. Δεν έχουμε ακούσει πυροβολισμούς. Ο,τι έχουμε δει, το έχουμε δει μέσα από τα social media. Ελπίζουμε να τελειώσουν όλα σύντομα», ανέφερε ο τερματοφύλακας της Οστερσουντ.

«Εμείς σήμερα θα πηγαίναμε να κάνουμε προπόνηση, αλλά μετά τα όσα έγιναν, όπως είναι λογικό, αναβλήθηκε. Η κατάσταση δεν είναι καλή. Προσπαθούμε να μάθουμε περισσότερα για το τι έχει συμβεί στην πρωτεύουσα και στη χώρα μας. Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να γίνει», πρόσθεσε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ