Φαν Σιπ – «Δύσκολη η κατάσταση, πρέπει να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση»

Φαν Σιπ – «Δύσκολη η κατάσταση, πρέπει να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση»

Ο Τζον Φαν Σιπ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ισοπαλία της Ελλάδας με το Κόσοβο (1-1), τονίζοντας πως η κατάσταση στον όμιλο είναι δύσκολη.

Η Ελλάδα κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις, αλλά το Κόσοβο ισοφάρισε στην τελευταία φάση (1-1) και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου με 3 πόντους σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μετά τη λήξη του ματς, ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε πως η κατάσταση στον όμιλο είναι δύσκολη, αλλά η Εθνική θα πρέπει να πάρει τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τι είναι δίκαιο, πέτυχαν ένα γκολ στο τέλος του αγώνα η κρίση μας μέσα στον αγωνιστικό δεν ήταν τόσο καλή, ειδικά στην φάση του γκολ. Σκόραραν στις καθυστερήσεις, εμείς σκοράραμε προς το τέλος του ημιχρόνου. Παίξαμε με καρδιά και πάθος, ίσως η κριτική λίγο άδικη στο τέλος.

Είναι απογοητευτικό αν ισοφαρίζεσαι στις καθυστερήσεις αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα μας» ενώ για την υπόθεση πρόκριση είπε: «Δεν έχει χαθεί η πρόκριση αλλά είναι δύσκολα πλέον. Πρέπει να τερματίσουμε στην 2η θέση, αυτή είναι η μοναδική μας επιλογή. Η ομάδα τα έδωσε όλα για την νίκη, σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Όταν δεν παίρνεις τους τρεις βαθμούς, είναι δύσκολα.

Πίεση πάντα υπάρχει. Ακόμα και με το 0-1, πάλι θα είχαμε δύσκολο έργο μιας και μόνο ο πρώτος στον όμιλο προκρίνεται. Αλλά με το 1-1 στα τελευταία λεπτά, η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει πίεση αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Σουηδία.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ