Εθνική – Με πιστοποιητικό και μάσκα στα ματς με Ισπανία, Κόσοβο

Εθνική – Με πιστοποιητικό και μάσκα στα ματς με Ισπανία, Κόσοβο

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με την Ισπανία και το Κόσοβο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Εθνική ομάδα έχει δύο εντός έδρας αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς αντιμετωπίζει την Ισπανία την Πέμπτη 11/11 και την Κυριακή στις 14/11 θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Κόσοβο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης και υποχρεωτική χρήση μάσκας θα μπορούν να εισέλθουν οι φίλαθλοι στους αγώνες της εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης και υποχρεωτική χρήση μάσκας θα μπορούν να εισέλθουν οι φίλαθλοι στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με Ισπανία και Κόσοβο.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων των δύο προσεχών αγώνων της Εθνικής στο ΟΑΚΑ για τα Eurοpean Qualifiers, με την Ισπανία (Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, 21:45) και το Κόσοβο (Κυριακή 14 Νοεμβρίου, 21:45).

Οι φίλαθλοι που θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους θα πρέπει να γνωρίζουν πως η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης τελευταίου εξαμήνου, ενώ υποχρεωτική είναι και η χρήση μάσκας καθ΄ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Η είσοδος των ενηλίκων φιλάθλων επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο. Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δεν θα γίνεται αποδεκτή.
Αναφορικά με τους ανήλικους φιλάθλους, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους ανήλικους 12 ετών και κάτω θα επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

Οι φίλαθλοι οφείλουν να έχουν μαζί τους, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, και να παρουσιάσουν όταν τους ζητηθεί, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τη βεβαίωση νόσησης, και το αρνητικό αποτέλεσμα σε διενέργεια τεστ για τους ανήλικους. Ο έλεγχος για τους ενηλίκους θα γίνεται με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ