Ο 40χρονος Πολωνός Μαρτσίνιακ ορίστηκε για το Ελλάδα – Ισπανία

Ο 40χρονος Πολωνός Μαρτσίνιακ ορίστηκε για το Ελλάδα – Ισπανία

Η UEFA όρισε τον 40χρονο Πολωνό διαιτητή, Σιμόν Μαρτσίνιακ, για τον αγώνα της Εθνικής με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ (11/11, 21:45).

Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (11/11, 21:45) την Ισπανία για την 9η αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση.

Η UEFA για το συγκεκριμένο παιχνίδι όρισε τον 40χρονο Πολωνό διαιτητή, Σιμόν Μαρτσίνιακ, ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Πάβελ Σολοκλινσκι και Άνταμ Κούπσικ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Τόμας Μουσιάλ. Στο VAR θα βρίσκεται ο συμπατριώτης του Μαρτσίνιακ, Τόμας Κβιατόφσκι με βοηθό τον Μαρτσίν Μπορκόφσκι.

Ο Πολωνός ρέφερι έχει διευθύνει δύο ακόμη αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο παρελθόν. Με τη Γεωργία στην Τούμπα τον περασμένο Μάρτιο (1-1) αλλά και με το Βέλγιο το 2017, όπου η Ελλάδα είχε ηττηθεί με 2-1. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι είχε διευθύνει και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για το ΠΑΟΚ – Άρης (2-2) την περυσινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ