Εκτός και ο Ντράξλερ στην Γερμανία

Εκτός και ο Ντράξλερ στην Γερμανία

Ακόμη μία απώλεια για τον Χάνσι Φλικ που χάνει τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν λόγω τραυματισμού.

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού από την αποστολή της εθνικής Γερμανίας ενόψει του αυριανού αγώνα με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μια ημέρα αφότου άλλοι πέντε παίκτες της «μάνσαφτ» στάλθηκαν σπίτι τους μετά από θετικό κρούσμα Covid-19.

Ο Νίκλας Ζίλε βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και οι Σερζ Γκνάμπρι, Γιόσουα Κίμιχ, Τζαμάλ Μουσιάλα και Καρίμ Αντεγιέμι αναγκάστηκαν να μπουν σε καραντίνα, σύμφωνα με τους τοπικούς υγειονομικούς κανονισμούς.

«Όπως γνωρίζετε, προσκαλέσαμε νέους παίκτες» δήλωσε σήμερα ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Χάνσι Φλικ. «Τώρα ο Γιούλιαν (Ντράξλερ) προστέθηκε σε αυτή τη λίστα. Έχει έναν μυϊκό τραυματισμό στο δεξί πόδι του. Θα μείνει εκτός, αλλά δεν ξέρω για πόσο καιρό». Τα «πάντσερ» έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για τα τελικά του Μουντιάλ της επόμενης χρονιάς στο Κατάρ.

Όμως, το κρούσμα του Ζίλε πυροδότησε δημόσια συζήτηση σχετικά με την επανειλημμένη άρνηση του Κίμιχ να εμβολιαστεί, με τον Φλικ να λέει, παρόλο που υποστηρίζει τον εμβολιασμό, ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να επιλέξει.

«Η πεποίθησή μου είναι ότι πρέπει να εμβολιαζόμαστε» είπε ο Φλικ. «Ειδικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει υποχρεωτικός εμβολιασμός. Στο τέλος της ημέρας όλοι έχουν την ευθύνη, αλλά και το δικαίωμα να το αρνηθούν. Νομίζω ότι, αν θέλουμε να βγούμε από αυτή την πανδημία, τότε θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ