Μολδαβία – Σκωτία 0-2 – Πέρασαν από την Μολδαβία οι Σκωτσέζοι, και εξασφάλισαν θέση στα μπαράζ

Μολδαβία – Σκωτία 0-2 – Πέρασαν από την Μολδαβία οι Σκωτσέζοι, και εξασφάλισαν θέση στα μπαράζ

Η Σκωτία πέρασε εύκολο από την έδρα της Μολδαβίας με 2-0 και μια αγωνιστική πριν το τέλος της προκριματικής φάσης εξασφάλισε την 2η θέση στο 6ο γκρούπ. Θα κυνηγήσουν την πρόκριση στο Κατάρ μέσω των μπαράζ οι Σκωτσέζοι, στα οποία και θα βρεθούν μετά από 23 χρόνια.

Με τον Νείθαν Πάτερσον να έχει ασίστ και γκολ και να γίνεται ο νεαρότερος σκόρερ της Σκωτία μετά από 18 χρόνια η Σκωτία έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μολδαβία με 0-2 και εξασφάλισε την δεύτερη θέση στον έκτο όμιλο, και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μέσω των μπαράζ, έπειτα από το 1998.

Έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς η Μολαδαβία με τον Ράτα να μην μπορεί να νικήσει από τα 11 μέτρα τον Γκόρντον στο 82′ λεπτό.

Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ μπήκε και καλύτερα και κατάφερε να προηγηθεί με τον Νείθαν Πατέρσον στο 38΄ λεπτό, ενώ στο 65′ λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της με τον Τσε Άνταμς και να κλειδώσει τη νίκη. Οι Σκωτσέζοι θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ, όμως είχαν γκολ που δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ, γκολ που σώθηκε στη γραμμή και παραλίγο να το πληρώσουν στο τέλος. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Κρεγκ Γκόρντον έπιασε την προσπάθεια του Βαντίμ Ράτσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ