Ο Κέιν των… ρεκόρ με την Εθνική Αγγλίας

Ο Κέιν των… ρεκόρ με την Εθνική Αγγλίας

Ο Χάρι Κέιν ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά στα... βιβλία με τα ρεκόρ της Αγγλίας μετά το χθεσινό του σόου κόντρα στο Σαν Μαρίνο.

Το τρομερό σόου του Χάρι Κέιν, ο οποίος σημείωσε «καρέ» τερμάτων (27’, 32’, 39’, 42’) στο πρώτο ημίχρονο του εν εξελίξει αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με το Σαν Μαρίνο, για την τελευταία αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, τον έβαλε ακόμη πιο ψηλά στα… βιβλία με τα ρεκόρ των «τριών λιονταριών».

Ο 28χρονος επιθετικός της Τότεναμ, μετά το χατ-τρικ της περασμένης Παρασκευής (12/11) κόντρα στην Αλβανία, πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ σε 15 λεπτά κι έφτασε τα 16 μέσα στο 2021 με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Γκρεμίζοντας» ταυτόχρονα τα ρεκόρ με τα περισσότερα τέρματα με την Εθνική Αγγλίας μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, που κατείχαν οι Τζορτζ Χίλσντον (1908) και Ντίξι Ντιν (1927), οι οποίοι είχαν φτάσει μέχρι τα 12 γκολ σε μία χρονιά.

Από εκεί και πέρα, ο Κέιν έγινε ο πρώτος παίκτης που πέτυχε «καρέ» με την Εθνική Αγγλίας σε ένα ματς μετά από τον Ίαν Ράιτ (1993, στο 7-1 ξανά κόντρα στο Σαν Μαρίνο), ενώ συνολικά έφτασε στα 48 γκολ τον Γκάρι Λίνεκερ και θέλει άλλα 5 τέρματα για να πιάσει τον αρχισκόρερ, Γουέιν Ρούνεϊ, που έχει 53!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ