Ο Κατσουράνης αποθέωσε τον Σάντος

Ο Κατσουράνης αποθέωσε τον Σάντος

Ο Κώστας Κατσουράνης έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος, τονίζοντας πως ο 67χρονος τεχνικός έχει ανεβάσει επίπεδα την Εθνική Πορτογαλίας.

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στην εκπομπή «Bola Branca» του Radio Renascença» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Κατσουράνης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Σάντος στην ΑΕΚ αλλά και την Εθνική Ελλάδος, υποστήριξε πως ο 67χρονος τεχνικός έχει ανεβάσει επίεδα την Εθνική Πορτογαλίας, ενώ τόνισε πως οι διεθνείς παίκτες αξίζει να τον πιστεύουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν πιστεύω ότι οι Πορτογάλοι διεθνείς δεν θέλουν να συνεχίσει ο Φερνάντο Σάντος». Ο Σάντος έχει νοοτροπία νικητή και μοιράζεται με τους παίκτες έναν στόχο. Πάντα ψάχνουν όλοι την επιτυχία». Η Πορτογαλία θα πάει στο Κατάρ, ο Σάντος την έχει ανεβάσει επίπεδα.

«Το σημαντικό δεν είναι να εξηγήσω στους Πορτογάλους γιατί πρέπει να πιστεύουν στον Φερνάντο Σάντος, το σημαντικό είναι ότι αξίζει να τον πιστεύουν», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Του αξίζει να πιστεύουν οι Πορτογάλοι στον Φερνάντο Σάντος. Επειδή είναι καλός προπονητής, γιατί είναι επιτυχημένος με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Τώρα, καταλαβαίνω ότι δεν είναι καλή στιγμή, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ