Εριξε… βόμβα ο Σάντος – «Αν δεν προκριθούμε στο Μουντιάλ, θα φύγω»

Εριξε… βόμβα ο Σάντος – «Αν δεν προκριθούμε στο Μουντιάλ, θα φύγω»

Ο έμπειρος κόουτς ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσει από το τιμόνι της εθνικής Πορτογαλίας, αν η ομάδα δεν προκριθεί στα γήπεδα του Κατάρ.

Βόμβα μεγατόνων από τον Φερνάντο Σάντος, με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ του ΠΑΟΚ και της εθνικής μας ομάδας να αναφέρεται στις φήμες περί αποχώρησής του από τον πάγκο της Πορτογαλίας.

Ο έμπειρος κόουτς ξεκαθάρισε πως αν η Πορτογαλία αποτύχει να προκριθεί στα γήπεδα του Κατάρ μέσω των μπαράζ, τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα.

«Αν δεν περάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα αποχωρήσω. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε αν συμβεί αυτό. Αλλά δεν θα συμβεί…. Έχω δώσει αυτή την υπόσχεση στον πρόεδρο. Όσο πετυχαίνουμε τους στόχους μας, θα πορευόμαστε παρέα. Όχι λόγω της συμπάθειάς μας ή της φιλίας μας. Οι προσωπικές μας σχέσεις δεν μετράνε», ανέφερε.

Το σοκ με τη Σερβία, έκανε… ηλεκτρική την καρέκλα του Σάντος, με τους Πορτογάλους να του δίνουν άλλη μια ευκαιρία. Παράλληλα, ο 67χρονος κόουτς αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Όταν τελείωσε το παιχνίδι, η απογοήτευση ήταν έντονη. Είχα φίλους που έκλαψαν. Αν ήταν για τους Πορτογάλους φιλάθλους σκληρό, φανταστείτε για τους παίκτες και το επιτελείο. Οι παίκτες ήταν στο έδαφος με κατεβασμένα τα κεφάλια.

Μπήκα στο γήπεδο για να στηρίξω και να παρηγορήσω τους ποδοσφαιριστές μου, αυτή είναι δουλειά μου. Πέρασα από τον Κριστιάνο που έλεγε σε ένα παίκτη της Σερβίας: ‘Δεν θα γελούσες αν το γκολ που έβαλα στο πρώτο παιχνίδι δεν είχε ακυρωθεί’. Του είπα απλά να ηρεμήσει. Αν έχετε αμφιβολίες ρωτήστε τον Ρονάλντο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ