Οριστικό: H FIFA πέταξε εκτός Μουντιάλ τη Ρωσία

Οριστικό: H FIFA πέταξε εκτός Μουντιάλ τη Ρωσία

Η FIFA αποφάσισε την αποβολή της Ρωσίας από τα πλέι οφ του Μουντιάλ, με την Πολωνία να περνά χωρίς αγώνα στον τελικό για την πρόκριση στο Κατάρ. Τι ισχύει με το Σκωτία Ουκρανία.

Είναι πλέον οριστικό. Στο πλαίσιο των κυρώσεων για τον πόλεμο στην Ουκρανία η FIFA αποφάσισε να αποβάλλει τη Ρωσία από τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ δίνοντας έτσι αυτόματα το εισιτήριο στην Πολωνία για τον επόμενο γύρο των προκριματικών!

Οι Πολωνοί θα προκριθούν άνευ αγώνα στον τελικό της 29ης Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της αναμέτρησης Σουηδία – Τσεχία με φόντο τα τελικά του Μουντιάλ.

Παράλληλα η FIFA ανέβαλλε κι επίσημα τον αγώνα της Ουκρανίας με την Σκωτία, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο «Hampden Park» της Γλασκώβης στις 24 Μαρτίου.

Όπως ανακοίνωσε η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, το παιχνίδι θα μεταφερθεί στο διεθνές «παράθυρο» του Ιουνίου, με τον νικητή του Σκωτία-Ουκρανία να αγωνίζεται τότε, κόντρα στην ομάδα που θα προκύψει απ’ το «ζευγάρι» Αυστρία-Ουαλία (το δικό τους ματς θα διεξαχθεί κανονικά στις 24 Μαρτίου), με έπαθλο μία θέση στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στο Κατάρ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ