Η μεγάλη ευκαιρία του Βατσλίκ με την Τσεχία

Η μεγάλη ευκαιρία του Βατσλίκ με την Τσεχία

Η Τσεχία... ρίχνεται απόψε στη «μάχη» με τη Σουηδία για μια θέση στον τελικό που θα δώσει το ένα από τα εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και ο Τόμας Βατσλίκ έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία με την εθνική του ομάδα.

Το «παρών» σε έναν ιστορικό αγώνα για την εθνική ομάδα της Τσεχίας θα δώσει απόψε ο Τόμας Βατσλίκ.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα βρεθεί απόψε (21:45) κάτω από τα δοκάρια της εστίας της Τσεχίας απέναντι στη Σουηδία στη Στοκχόλμη, με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο όνειρο.

Το όνειρο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η εθνική Τσεχίας κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στα μπαράζ και πλέον έχει μια μοναδική ευκαιρία να «σπάσει» το… ρόδι και να καταφέρει να προκριθεί σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από την τελευταία φορά που κατάφερε να εμφανιστεί σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ως Τσεχοσλοβακία, η Τσεχία δεν έχει καταφέρει ποτέ να προκριθεί σε τελική φάση ενός Μουντιάλ. Από το 1994, όταν και προσπάθησε για πρώτη φορά, έως και το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στη Ρωσία, οι Τσέχοι δεν έχουν μπορέσει να δώσουν το «παρών» σε καμία διοργάνωση, έχοντας 0/7!

Και για αυτό, ο Τόμας Βατσλίκ και η παρέα του έχουν μια τεράστια ευκαιρία μπροστά τους, με το αποψινό παιχνίδι στη Σουηδία να δίνει το εισιτήριο για τον τελικό των μπαράζ, όπου θα βρουν μπροστά τους την Πολωνία η οποία έχει προκριθεί άνευ αγώνα απέναντι στη Ρωσία.

Οι Τσέχοι θέλουν παράλληλα να δώσουν και συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που είχαν στο τελευταίο Euro, στο οποίο ο Βατσλίκ έβγαλε… μάτια με τις φοβερές του εμφανίσεις. Στον αγωνιστικό τομέα, ο Πάτρικ Σικ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Στοκχόλμη καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στη γάμπα, προκαλώντας έτσι έντονο «πονοκέφαλο» στον Γιάροσλαβ Σιλχαβί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ