Φωνάζει για κλοπή το Περού – Το γκολ που έστειλε την Ουρουγουάη στο Μουντιάλ (vids)

Φωνάζει για κλοπή το Περού – Το γκολ που έστειλε την Ουρουγουάη στο Μουντιάλ (vids)

H Ουρουγουάη νίκησε με 1-0 το Περού και προκρίθηκε στο Μουντιάλ, αλλά οι Περουβιανοί φωνάζουν για το γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις και τελικά δεν μέτρησε και κάνουν λόγω για κλοπή.

Η Ουρουγουάη κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 κόντρα στο Περού και να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ με το Περού να διεκδικεί την την πρόκριση στα πλέι οφ, όμως οι Περουβιανοί είχαν παράπονα από τον διαιτητή, καθώς θεωρούν πως το γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις ήταν κανονικό.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και με το σκορ στο 1-0 μία μπαλιά του Τράουκο δυσκόλεψε πολύ τον τερματοφύλακα της «σελέστε», Ροσέτ. Ο τερματοφύλακας της Ουρουγουάης δυσκολεύτηκε να πιάσει την μπάλα και βρέθηκε εντός εστίας με την μπάλα με τους παίκτες του Περού να διαμαρτύρονται πως έχει περάσει την γραμμή και είναι καθαρό γκολ και μάλλον είχαν δίκιο.

Βέβαια ο διαιτητής δεν έδωσε σημασία στις φωνές των παικτών του Περού και έδωσε κανονικά συνέχεια στο παιχνίδι και έτσι η Ουρουγουάη κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 και να περάσει στην τελική φάση του Μουντιάλ και το Περού θα παλέψει στα πλέι οφ για να πάρει βρεθεί το Νοέμβριο στο Κατάρ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ