Ηττα για τη Σενεγάλη – Επαιξε ως αλλαγή ο Σισέ (1-0, vid)

Ηττα για τη Σενεγάλη – Επαιξε ως αλλαγή ο Σισέ (1-0, vid)

Με τον Παπέ Σισέ να μπαίνει ως αλλαγή στο 14’, η Σενεγάλη ηττήθηκε στο Κάιρο από την Αίγυπτο με 1-0, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ - Ολα θα κριθούν στη ρεβάνς (29/3)

Δεν τα κατάφερε στο Κάιρο η Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ. Οι Λέοντες της Τερανγκά, με τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού να μπαίνει ως αλλαγή στο 14’ στη θέση του Αμπντού Ντιαλό, ηττήθηκαν από την Αίγυπτο με 1-0, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ένα ματς μάλιστα που κρίθηκε με αυτογκόλ, με τον Σαλιού Σις της Νανσί στο 4’ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να δίνει τη νίκη στην Αίγυπτο. Τα πάντα, όμως, είναι ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση, η οποία θα κριθεί στον επαναληπτικό που θα γίνει την Τρίτη (29/3) στο Διαμνιάδιο.

O κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Ντιαλό της Παρί. Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι Σενεγάλη – Αίγυπτος ήταν και στον τελικό του πρόσφατου Κόπα Αφρικα, με την παρέα του Σισέ να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο στα πέναλτι με 4-2 (0-0 κ.α και παράταση). Απόψε, ο Σαλάχ οι συμπαίκτες του πήραν τη… ρεβάνς, αλλά η πρόκριση θα κριθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ