Μάξουελ: «Υπέροχο να καλωσορίσουμε την Ουκρανία στο Χάμπντεν Παρκ»

Μάξουελ: «Υπέροχο να καλωσορίσουμε την Ουκρανία στο Χάμπντεν Παρκ»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομοσπονδίας της Σκωτίας, Ίαν Μάξουελ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της πατρίδας του με την Ουκρανία.

Την 1η Ιουνίου προγραμματίστηκε ο αγώνας της Σκωτίας με την Ουκρανία στη Γλασκώβη, για τα play off πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπως ανέφεραν FIFA και UEFA.

Ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί στις 24/3, αλλά η ουκρανική ομοσπονδία ζήτησε και πέτυχε την αναβολή του, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία (με τη σύμφωνα γνώμη της σκωτσέζικης ομοσπονδίας).

Τελικά η FIFA όρισε την συνάντηση 1η Ιουνίου στο «Χάμπντεν Παρκ», με το νικητή να αντιμετωπίζει τέσσερις ημέρες αργότερα την Ουαλία (νίκησε τον Μάρτιο την Αυστρία με 2-1) στο Κάρντιφ, για μία θέση στο Μουντιάλ (21/11-18/12)

Η Ρωσία είχε προγραμματιστεί να συμμετάσχει στα play off, αλλά αποκλείστηκε από την UEFA και τη FIFA.

«Θα είναι υπέροχο να μπορέσουμε να καλωσορίσουμε την Ουκρανία στο Χάμπντεν Παρκ τον Ιούνιο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ομοσπονδίας της Σκωτίας, Ίαν Μάξουελ.

«Η αναβολή της αρχικής αναμέτρησης ήταν το σωστό και το μόνο που έπρεπε να γίνει. Ενώ, όπως είναι κατανοητό, θα υπάρχουν δύο ομάδες με παίκτες που θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κατανοούμε και εκτιμούμε επίσης το ευρύτερο πλαίσιο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας», πρόσθεσε.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα ενταχθεί στον 2ο όμιλο του Μουντιάλ, μαζί με την Αγγλία, τις ΗΠΑ και το Ιράν.

Για να διευθετηθούν οι αναβληθείσες αναμετρήσεις των play off, η UEFA έχει επαναπρογραμματίσει τους αγώνες Σκωτίας, Ουαλίας και Ουκρανίας στο Nations League για τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, με τις ημερομηνίες και τις ώρες έναρξης να επιβεβαιώνονται αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ