Αυστραλία – Περού 0-0 (5-4 πεν.): Στο Μουντιάλ τα «καγκουρό»

Αυστραλία – Περού 0-0 (5-4 πεν.): Στο Μουντιάλ τα «καγκουρό»

Η Αυστραλία νίκησε το Περού με 5-4 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση) και έκλεισε θέση για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Στο Μουντιάλ του Κατάρ η Αυστραλία, πέταξε εκτός στη διαδικασία των πέναλτι το Περού! Μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση, τα «καγκουρό» επικράτησαν με 5-4 στα πέναλτι την ομάδα από τη Νότιο Αμερική και έκλεισαν θέση στο Κατάρ.

Ήρωας για τους Αυστραλούς ο Άντι Ρέντμεϊν που μπήκε στο ματς στο 120′ κι έπιασε το πέναλτι του Βαλέρα που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Η Αυστραλία θα είναι στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ, όπου την περιμένουν η κάτοχος του τίτλου, Γαλλία, η Δανία και η Τυνησία. Μάλιστα, στην πρεμιέρα του ομίλου στις 22 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει τους «τρικολόρ».

Αυστραλία: Ράιαν (120’ Ρέντμεϊν), Μπέχιτς (120’ Γκούντγουϊν), Άτκινσον (91’ Κάρατσιτς), Ρόουλες, Ράιτ, Μούι, Ιρβάιν, Χρούστιτς, Λέκι (87’ Μακλάρεν), Μπόιλ, Ντιουκ (69’ Μαμπίλ)

Περού: Γκαγιέσε, Σαμπράνο, Αντβίνκουλα, Καγιένς, Καρίγιο (65’ Φλόρες), Κουέβα (116’ Βαλέρα), Τράουκο, Τάπια, Γκονζάλες, Πένια (80’ Ακίνο), Λαπαντούλα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ