Παλεύει να κρατήσει τον Σμόλινγκ η Ρόμα

Παλεύει να κρατήσει τον Σμόλινγκ η Ρόμα

Ο Κρις Σμόλινγκ θα επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον δανεισμό του, ωστόσο η Ρόμα θέλει να τον κρατήσει στην Ιταλία.

Η Ρόμα έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις του Κρις Σμόλινγκ. Ο 30χρονος στόπερ έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της άμυνας των Ιταλών και οι Ρωμαίοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή. Μάλιστα, στις 2/8 αναμένεται αν επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του.

Σύμφωνα με το «Calcio Mercato», η Ρόμα δεν μπορεί να καταβάλει την ρήτρα αγοράς του και έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για μία καλύτερη τιμή. Συγκεκριμένα, η οψιόν αγοράς από το περασμένο καλοκαίρι, κυμαίνεται στα 20 εκ. ευρώ, με τον ιταλικό σύλλογο να θέλει να υποχωρήσει στα 17,5.

Φυσικά, η απόφαση των «κόκκινων διαβόλων» παρακολουθείται από τις Γιουβέντους και Νάπολι. Οι δύο ομάδες, θεωρούν τον έμπειρο αμυντικό ως τον κατάλληλο για να αντικαταστήσει του Κιελίνι και Κουλιμπαλί αντίστοιχα. Φέτος, σε 35 συμμετοχές, σημείωσε δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ ήταν από τους λίγους που «διασώθηκαν» στην φετινή χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ