Σενάρια με Ιντερ και Αλέγκρι εάν φύγει ο Κόντε

Σενάρια με Ιντερ και Αλέγκρι εάν φύγει ο Κόντε

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δείχνει να είναι το φαβορί, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Αντόνιο Κόντε από την τεχνική ηγεσία της Ίντερ.

Ο Αντόνιο Κόντε «ξέσπασε» κατά της διοίκησης μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ιταλία. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν πήρε την βοήθεια που θα ήθελε και πλέον το μέλλον του στην Ίντερ είναι κυριολεκτικά στον «αέρα».

Παρότι υπάρχει το παιχνίδι κόντρα στην Χετάφε για το Europa League, τίποτα δεν είναι σίγουρο για την τεχνική ηγεσία, ωστόσο ο ιταλικός σύλλογος δείχνει να έχει έτοιμη την λύση. Αυτή είναι του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ιταλός προπονητής είναι εκλεκτός για να διαδεχθεί τον Κόντε στον πάγκο των «νερατζούρι».

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, ο 52χρονος κόουτς είναι ανενεργός εδώ και ένα χρόνο, και με την πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψει στην δράση και τους πάγκους. Το γεγονός ότι την τελευταία πενταετία κατέκτησε 11 τίτλους με την Γιουβέντους ενώ είχε επίσης μία επιτυχημένη πορεία με την Μίλαν, κάνει την Ίντερ να δείχνει εμπιστοσύνη στην δουλειά του έμπειρου τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ