Serie A : Ανακοίνωσε τους καλύτερους της σεζόν

Serie A : Ανακοίνωσε τους καλύτερους της σεζόν

Μετά το πέρας του πρωταθλήματος, η Serie A ανακοίνωσε τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά ανά θέση και τον καλύτερο νέο παίκτη

Τους MVP του πρωταθλήματος ανακοίνωσε η Serie A.

Μπορεί η Γιουβέντους να ανακηρύχθηκε στην πρώτη θέση, ωστόσο δεν κυριαρχεί… απολύτως.

Καλύτερος τερματοφύλακας βγήκε ο Βόιτσεχ Σέζνι, όντας βασικός και αναντικατάστατος στην «Μεγάλη κυρία» παρόλο που στο βάθος του πάγκου είναι ο Τζίτζι Μπουφόν. Ο Πολωνός κίπερ σε 29 παιχνίδια της Serie A κράτησε ανέπαφη την εστία του σε έντεκα από αυτά, ενώ συνολικά δέχτηκε 33 τέρματα.

Πιο πολύτιμος αμυντικός είναι ο Στέφαν Ντε Φράι της Ίντερ που μέτησε 33 εμφανίσεις με τους «νερατζούρι», ενώ ο μέσος που έκανε τη διαφορά σύμφωνα με τους ιθύνοντες της α’ εθνικής κατηγορίας της Ιταλίας είναι ο Πάπου Γκόμεζ της Αταλάντα. Ο 32χρονος Αργεντινός είναι από τα βασικά «γρανάζια» στο σύνολο του Πιέρο Γκασπερίνι, σκοράροντας 7 γκολ και δίνοντας 16 ασίστ σε 36 αναμετρήσεις.

Καλύτερος στράικερ δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος βγήκε και νικητής του χρυσού παπουτσιού με 36 γκολ. Ο νέος που έδειξε ότι σε λίγα χρόνια όλοι θα μιλούν για εκείνον είναι ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι με 9 γκολ και 10 ασίστ, ενώ MVP συνολικά είναι ο Παόλο Ντιμπάλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ