Ουλιβιέρι : «Είναι έξυπνος ο Πίρλο, ξέρει περισσότερα για το παιχνίδι από πολλούς προπονητές»

Ουλιβιέρι : «Είναι έξυπνος ο Πίρλο, ξέρει περισσότερα για το παιχνίδι από πολλούς προπονητές»

Ο πρόεδρος της Ένωσης προπονητών, Ρέντσο Ουλιβιέρι έσταξε... μέλι για τον Αντρέα Πίρλο.

Ο Μαουρίσιο Σάρι απολύθηκε από την Γιουβέντους, με τον Αντρέα Ανιέλι να δίνει τα κλειδιά της ομάδας στον Πίρλο.

Ο «Μαέστρος» ανέλαβε την Γιούβε και είναι πανέτοιμος για μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του. Ο πρόεδρος της Ένωσης προπονητών, Ρέντσο Ουλιβιέρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 41χρονο, τονίζοντας πως ο Πίρλο ξέρει περισσότερα για το παιχνίδι από πολλούς άλλους προπονητές που δουλεύουν χρόνια.

«Ο Πίρλο δεν έχει ακόμα την απαραίτητη προπονητική εμπειρία, αλλά έχει την άδεια γιατί ήταν στα πιο πρόσφατα μαθήματα. Θα παραδώσει την τελική του διατριβή τον Οκτώβριο και ύστερα θα γίνει προπονητής», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Πίρλο είναι ένας από τους σκεπτόμενους ανθρώπους στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ξέρει περισσότερα για το παιχνίδι από πολλούς άλλους προπονητές που δουλεύουν χρόνια. Είναι φιλομαθής, ψάχνεται μέσα στο αντικείμενο και είναι έτοιμος.

Είναι πολύ συγκεντρωμένος, έξυπνος, μπορεί να αναλύσει πράγματα που μπορεί να εισέλθουν στο μέλλον στο ποδόσφαιρο. Κοιτάει μπροστά, είναι πάντα εκεί, κρατώντας σημειώσεις. Ο Πίρλο είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που ξέρει το άθλημα, είναι ευέλικτος και θα προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά των παικτών του», ανέφερε και κατέληξε:

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν σωστή κίνηση να απολύσουν τον Σαρι όμως, γιατί είναι πάντα λυπηρό όταν ένας από εμάς να απορρίπτονται. Την ίδια ώρα, είμαι πολύ χαρούμενος να βλέπω νέους προπονητές να απογειώνονται μετά τα μαθήματά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ