Χάμσικ : «Θα μείνω σίγουρα στη Νάπολι»

Χάμσικ : «Θα μείνω σίγουρα στη Νάπολι»

Ο Μάρεκ Χάμσικ παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου Σλοβάκου ποδοσφαιριστή και στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θα είναι 100% σίγουρο πως θα μείνει στη Νάπολι.

Στο γεγονός πως το μέλλον της καριέρας του είναι στη Νάπολι αναφέρθηκε ο Μάρεκ Χάμσικ, μετά την ανάδειξή του σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Σλοβακίας στα 25 χρόνια της ανεξαρτησίας της.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός μίλησε για το πρωτάθλημα και τη σύγκριση με τον Ντιιέγκο Μαραντόνα, αλλά και για το θλέμα της παραμονής του στους παρτενοπέι.

«Είναι τεράστια τιμή για μένα να παραλαμβάνω αυτό το βραβείο. Ξέρω ότι ο κόσμος είχε στη διάθεσή του μία λίστα σπουδαίων ποδοσφαιριστών για να επιλέξει», τόνισε ο αρχηγός των παρτενοπέι, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Pravda της πατρίδας του.

«Παίζεις για τον κόσμο και αν εκείνος σε εκτιμά, αυτή είναι η υπέρτατη τιμή για όλους εμάς. Οσο για το ρεκόρ του Μαραντόνα που κατέρριψα, είχε γίνει μεγάλη συζήτηση πριν, αλλά όταν έγινε, το συναίσθημα ήταν όμορφο και θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Σε ό,τι αφορά στο μέλλον μου στη Νάπολι, είναι βέβαιο ότι θα μείνω εκεί. Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ