Αταλάντα : Έτοιμος για επιστροφή ο Ιλισιτς

Αταλάντα : Έτοιμος για επιστροφή ο Ιλισιτς

Ο Σλοβένος επιθετικός είναι έτοιμος για επιστροφή στην δράση μετά την κατάθλιψη και οι φίλοι της Αταλάντα του ετοιμάζουν μεγάλη υποδοχή.

Ο Γιόζιπ Ίλισιτς έκανε μία εξαιρετική σεζόν, ίσως την καλύτερη της καριέρας του. Ο Σλοβένος επιθετικός ήταν από τους βασικούς λόγους της τρομερής πορείας της Αταλάντα, ωστόσο η χρονιά σταμάτησε κάπως απότομα και άσχημα για τον ίδιο.

Στις αρχές Αυγούστου αποφασίζει να επιστρέψει στην χώρα του, αφού έπασχε από κατάθλιψη. Αυτό ανέφερε, με δημοσίευμά της, η «Gazzetta dello Sport», η οποία τόνισε ότι δεν ήξερε αν ο διεθνής άσος θα επιστρέψει ξανά στην ενεργό δράση.

Τελικά, ο 32χρονος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στο Μπέργκαμο και να ενσωματωθεί και πάλι στις προπονήσεις του ιταλικού συλλόγου. Μάλιστα, οι οπαδοί του συλλόγου ετοιμάζουν μία πολύ μεγάλη υποδοχή ώστε να του δείξουν ότι είναι δίπλα του σε όλο αυτό. Αν και αγωνίζεται τρία χρόνια στην Αταλάντα, την περσινή σεζόν, ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρήκε 21 φορές δίχτυα σε 34 συμμετοχές.

Τέλος, η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αλεξέι Μίραντσουκ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του και μία ομαλή επαναφορά του έμπειρου άσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ