Ανιέλι : «Είμαστε στη μέση μιας βαθιάς κρίσης για όλους»

Ανιέλι : «Είμαστε στη μέση μιας βαθιάς κρίσης για όλους»

Όλα όσα είπε ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι.

Ο Αντρέα Ανιέλι τα είπε έξω από τα δόντια!

Σε δηλώσεις που παραχώρησε, επισήμανε ότι το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη βρίσκεται στη μέση μιας βαθιάς κρίσης και θα χρειαστούν υπομονή και χρόνος για την αντιμετώπισή της.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Ιταλός: 

«Είμαστε στη μέση μιας κρίσης, δεν έχει τελειώσει ακόμη, πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.

Θα υπάρξει πτώση κατά 20-30% στις ενέργειες. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης αυτής της μετάβασης, υπάρχει κατάρρευση των εσόδων και των οικονομιών. Μερικοί μεγάλοι σύλλογοι θα υποστούν πιο σημαντικές απώλειες από ολόκληρες ομοσπονδίες. Ως σύλλογοι πρέπει να ξαναρχίσουμε τον διάλογο, η κρίση είναι βαθιά για όλους. Η κρίση επηρεάζει όλους, μεγάλους και μικρούς. Η ελπίδα είναι ότι μια υπεύθυνη αντίδραση από όλους, θα μπορέσει να μας βγάλει από την κρίση.

Πιστεύω ότι εάν κοιτάξουμε αυτό που έχουμε αντιμετωπίσει τους τελευταίους μήνες και τις ζωές που έχουμε χάσει στην πανδημία, μπορούμε να καταλάβουμε την έκταση του τι συνέβη. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω όσους κατέστησαν δυνατή την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, την UEFA, τον πρόεδρό της και όλους τους ανθρώπους στο γήπεδο που κατέστησαν δυνατή τη λήξη της σεζόν. Η αναβολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ήταν μια πολύ θαρραλέα απόφαση και γι’ αυτό ευχαριστώ τον Τσεφερίν και την UEFA. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη FIFA που μας βοήθησε με τις ημερομηνίες. Θέλω να συγχαρώ ουσιαστικά τη Μπάγερν για τη νίκη της στο Champions League, τη Σεβίλλη για το Europa League, τη Λιόν για το Champions League γυναικών και τέλος τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Youth League, που αντιπροσωπεύει το μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ