Νέα πρόταση της Ρόμα για Σμόλινγκ

Νέα πρόταση της Ρόμα για Σμόλινγκ

Η Ρόμα θέλει να κρατήσει τον Κρις Σμόλινγκ στο «Ολίμπικο» για επιπλέον τρία χρόνια, αλλά η αγγλική ομάδα απέρριψε την πρόταση των 17 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του.

Η Ρόμα επανέρχεται στις επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κρις Σμόλινγκ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός. Οι «τζιαλορόσι» απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι τον 30χρονο Άγγλο διεθνή κεντρικό αμυντικό έναντι του ποσού των τριών εκατ. ευρώ, χωρίς να προβλέπεται ρήτρα αγοράς.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η Ρόμα θέλει να τον κρατήσει στο «Ολίμπικο» για επιπλέον τρία χρόνια, αλλά η αγγλική ομάδα απέρριψε την πρόταση των 17 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του. Έτσι, η ομάδα της Ρώμης θα επανέλθει με νέα πρόταση, κοντά στα 20 εκατ. ευρώ, για να κλείσει τη συμφωνία.

Ο Άγγλος μπακ είχε 28 συμμετοχές την περασμένη σεζόν με δύο γκολ στο ενεργητικό του. Ο Σμόλινγκ αγωνίστηκε για εννέα χρόνια στο «Ολντ Τράφορντ» και μετακινήθηκε το 2019 στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας, η οποία ήθελε να ενισχύσει την άμυνα της, μετά την παραχώρηση τότε του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ