Σασουόλο – Κροτόνε 4-1

Σασουόλο – Κροτόνε 4-1

Η Σασουόλο επικράτησε 4-1 της Κροτόνε για την 3η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε πρώτη στη βαθμολογία (με παιχνίδι περισσότερο).

Η Σασουόλο επιβλήθηκε εύκολα με 4-1 της Κροτόνε εντός έδρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Seria A, πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας (με παιχνίδι περισσότερο).

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 19ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Λοκατέλι από το ύψος της περιοχής.

Η Κροτόνε βρήκε την απάντηση στο δεύτερο μέρος, και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό. Ο Τσιγκαρίνι βρέθηκε στην περιοχή, ο Μπουραμπιά τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι. Ο Ο Σίμι ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-1.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν χάρηκαν για πολύ καθώς η Σασουόλο πήρε εκ νέου το προβάδισμα λίγο αργότερα. Στο 55ο λεπτό, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαγκαγιάν και ο Καπούτο από τα έντεκα βήματα έκανε το 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 3-1 στο 85ο λεπτό.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Λοκατέλι στις καθυστερήσεις.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Κίρικετς (34’ Αϊχάν), Τόλιαν, Φεράρι, Μπουραμπιά (54’ Ομπιάνγκ), Μίλντιρ (53’ Κυριακόπουλος), Λοκατέλι, Τζούριτσιτς, Καπούτο, Ντεφρέλ, Μπεράρντι

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κόρντατζ, Μαρόνε, Περέιρα (85’ Ρισπόλι), Γκόλεμιτς, Μαγκαγιάν, Τσιγκαρίνι (77’ Γκομέλ), Μολίνα, Ρέκα, Βούλιτς (77’ Ντράγκους), Νουάνκουο, Ζούνιορ Μεσίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ