Γιουβέντους – Βερόνα 1-1 (vids)

Γιουβέντους – Βερόνα 1-1 (vids)

Η Γιουβέντους αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Βερόνα (1-1) στο Τορίνο και συνεχίζει να προβληματίζει στη φετινή Serie A, χάνοντας έδαφος από νωρίς στη βαθμολογία.

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να νικήσει τη Βερόνα (1-1) για την 5η αγωνιστική της Serie A και έχασε έδαφος από νωρίς.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να σκοράρουν στο 16ο λεπτό με τον Κόλεϊ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Γιουβέντους απάντησε στο 21ο λεπτό με τον Μπερναρντέσκι να σουτάρει εντός περιοχής αλλά ο Σιλβέστρι έδιωξε με υπερένταση.

Στο 42ο λεπτό ο Κουαδράδο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και τρία λεπτά αργότερα ο Μοράτα με ωραίο τελείωμα σκόραρε, αλλά κι αυτό το γκολ ακυρώθηκε καθώς υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Η Βερόνα μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος και στο 60ό λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Ζακάνι βρήκε τον Φαβίλι στην περιοχή, κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Ωστόσο, η ομάδα του Πίρλο ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στην ισοφάριση. Ο Κουλουσέφκσι μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με δυνατό σουτ έδωσε τη λύση για την ομάδα του για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ανατροπή αλλά το σουτ του Ραμπιό στο 78ο λεπτό πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία της Βερόνα, ενώ ο Ντιμπάλα δεν σημάδεψε σωστά στο 87ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις, μάλιστα, ο Αργεντινός έχασε άλλη μια τεράστια ευκαιρία, με τον Σιλβέστρι να τον νικάει και να κρατάει το 1-1 ως το τέλος.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι (77’ Φραμπότα), Ντεμιράλ, Κουαδράδο, Αρτούρ, Ραμπιό, Μπερναρντέσκι (61’ Κουλουσέβσκι), Ράμσεϊ (90’ Βριόνι), Μοράτα, Ντιμπάλα

ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Τσεκερίνι (55’ Μανιάνι), Λοβάτο, Εμπερόρ, Φαραόνι, Βιέιρα, Ταμεζέ (51’ Ίλιτς), Λάζοβιτς, Κάλινιτς (55’ Φαβίλι, 62’ Μπαράκ), Κόλεϊ, Τζακάνι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ