Σαμπντόρια – Κροτότε 3-1

Σαμπντόρια – Κροτότε 3-1

Η Σαμπντόρια επικράτησε με 3-1 της Κροτόνε και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Εύκολο βράδυ για τη Σαμπντόρια στο «Luigi Ferraris» καθώς επικράτησε με 3-1 της ουραγού Κροτόνε και αποσπάστηκε με δέκα βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 26′ η Σαμπντόρια άνοιξε το σκορ με τον Ντάμσγκαρντ να σουτάρει για το 1-0 και ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0 δέκα λεπτά μετά από ασίστ του Λα Γκουμίνα. Ο Σίμι με πέναλτι στην τελευταία φάση του ημιχρόνου μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 65′ η Σαμπντόρια που έκανε γκολ σχεδόν όλες της τις ευκαιρίες, έκανε και το 3-1 με κεφαλιά του Κουαλιαρέλα. Μάλιστα στις καθυστερήσεις η ομάδα της Γένοβας πέτυχε και τέταρτο γκολ με νέα κεφαλιά του Κουαλιαρέλα αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Σαμπντόρια: Οντέρο, Φεράρι (8′ Θρόσμπι), Κόλεϊ, Τονέλι, Αουγκέλο, Γιάνκτο, Αντριέν Σίλβα (90′ Γιοσίντα), Έκνταλ, Ντάμσγκαρντ (90′ Καντρέβα), Βέρε (61′ Γκαστόν Ραμίρες), Λα Γκουμίνα (61′ Κουαλιαρέλα)

Κροτόνε: Κορδάθ, Μανγκαλάν (78′ Τζίτζι), Μαρόνε, Λουπέρτο, Περέιρα, Μολίνα (45′ Βούλιτς), Πετριρτσιόνε (70′ Ριβιέρε), Ενρίκε, Ρέκα, Μεσίας, Σίμι (86′ Ρόχας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ