Λάτσιο – Τζένοα 1-2

Λάτσιο – Τζένοα 1-2

Σοκ στο Ολύμπικο για τη Λάτσιο, με την Τζένοα να σκοράρει το γκολ της νίκης (2-1) στις καθυστερήσεις, μετά από ασίστ του Χίλιεμαρκ για την 23η αγωνιστική της Serie A.

Συνεχίζεται η «κοιλιά» της Λάτσιο. Τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και δύο σερί ήττες στην Serie A και κάπως έτσι οι Λατσιάλι βλέπουν πίσω τους τις Ίντερ και Ρόμα να πλησιάζουν και να ξαναμπαίνουν στη μάχη για τα εισιτήρια του Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο 34χρονος Γκόραν Πάντεφ έδειξε πως η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται και άνοιξε το σκορ στο 55’ για την Τζένοα, μετά από ένα στείρο ημίχρονο για τις δύο ομάδες. Η Λάτσιο βρήκε αμέσως απάντηση για το 1-1 με τον Παρόλο μόλις στο 59’ να φέρνει το ματς στα ίσα.

Όμως δεν ήταν η μέρα της Λάτσιο. Ο Λασάλ των Γενοβέζων σκόραρε στο 82’, για να ακυρωθεί από τον διαιτητή μέσω του VAR. Η φάση αυτή όμως δεν ξύπνησε τους παίκτες του Σιμόνε Ινζάγκι. Ο Ιμόμπιλε νικήθηκε στο 85’ από τον Περίν και τελικά στο 90+2’ ο Λασάλ πέτυχε κανονικό αυτή τη φορά γκολ μετά από ασίστ του Όσκαρ Χίλιεμαρκ και έδωσε μεγάλη και ανέλπιστη νίκη στην Τζένοα μέσα στο Ολύμπικο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ