Ίντερ – Κροτόνε 6-2 (vid)

Ίντερ – Κροτόνε 6-2 (vid)

Η Ίντερ διέλυσε με 6-2 την Κροτόνε για τη 15η αγωνιστική της Serie A, επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας και βρίσκεται ξανά στο +2 από τη Μίλαν που φιλοξενείται από την Μπενεβέντο (19:00).

Η Ίντερ επέστρεψε στην κορυφή της Serie A και περιμένει την… κίνηση της Μίλαν.

Οι «νερατζούρι» δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου απέναντι στην Κροτόνε, την οποία διέλυσαν με 6-2 για τη 15η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα του Κόντε φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική και πλέον βρίσκεται ξανά στο +2 από τη Μίλαν, η οποία αντιμετωπίζει αργότερα (19:00) εκτός έδρας τη Μπενεβέντο.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την Ίντερ στα πρώτα λεπτά και προηγήθηκαν στο 12′ με τον Ζανελάτο, ο Μαρτίνες έφερε το ματς στα ίσα στο 20′ και πήρε το προβάδισμα στο 31′ με αυτογκόλ του Μαρόνε. Ωστόσο, η Κροτόνε βρήκε την ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόλεμιτς στο 36′.

Το δεύτερο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στην Ίντερ, η οποία έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Οι παίκτες του Κόντε μπήκαν αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραραν δύο φορές σε επτά λεπτά με γκολ των Μαρτίνεζ (3-2, 57′) και Λουκάκου (4-2, 64′).

Οι «νερατζούρι» δεν άφησαν το… πόδι από το γκάζι, με τον Λαουτάρο να πετυχαίνει χατ-τρικ κάνοντας το 5-2 στο 78′, ενώ ο Χακίμι διαμόρφωσε το τελικό 6-2 στο 87′.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (81′ Κολάροφ), Χακίμι, Μπαρέλα (71′ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (46′ Σένσι), Γιανγκ (75′ Νταρμιάν), Λουκάκου (75′ Πέρισιτς), Μαρτίνες

Κροτόνε: Κόρντατζ, Μαρόνε, Γκόλεμιτς (85′ Τζίτζι), Λουπέρτο (70′ Μαγκαλάν) Περέιρα, Μολίνα (85′ Μολίνα), Τζανελάτο, Ενρίκε, Ρέκα, Ριβιέρ (62′ Σίμι), Μεσίας (86′ Ρόγιας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ