Ρόμα – Ίντερ 2-2

Ρόμα – Ίντερ 2-2

Ρόμα και Ίντερ έμειναν στο 2-2 στο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Serie A, με τη Μίλαν να χαμογελά καθώς ξέφυγε στο +3 από τη δεύτερη Ίντερ.

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες χρειαζόντουσαν μόνο τη νίκη, Ρόμα και Ίντερ έμειναν στο 2-2, με τη Μίλαν να είναι η μεγάλη νικήτρια της υπόθεσης, καθώς οι «ροσονέρι» είδαν τη διαφορά τους να αυξάνεται στους τρεις βαθμούς!

Προβάδισμα με Πελεγκρίνι για τη Ρόμα

Καλύτερη και πιο φρέσκια ήταν η Ρόμα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την ομάδα του Φονσέκα να απειλεί δύο φορές, χωρίς ωστόσο να ευστοχεί και να κερδίζει τον Χαντάνοβιτς. Το γκολ για τους γηπεδούχους ωστόσο δεν άργησε να έρθει, με τον Λορένζο Πελεγκρίνι να ανοίγει το σκορ για τη Ρόμα στο 17ο λεπτό, πιάνοντας ένα συρτό και δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, γράφοντας με αυτόν τον τρόπο το 1-0!

Η Ίντερ άρχισε να πιέζει και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο της έλειπε η τελική απόφαση, με το 1-0 υπέρ της Ρόμα να είναι και το σκορ του ημιχρόνου…

Ανατροπή σε 7′ για τους «νερατζούρι»!

Όπως έκλεισε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, με την Ίντερ να πιέζει και να απειλεί. Το γκολ «μύριζε» και ήταν θέμα χρόνου για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σκρίνιαρ, γράφοντας στο 56ο λεπτό το 1-1.

Η ανατροπή για την Ίντερ έγινε μόλις επτά λεπτά αργότερα, με τον κακό μέχρι εκείνη τη στιγμή, Χακίμι, να φέρνει «τούμπα» το ματς και να σημειώνει το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων που είδαν να γυρνάνε το παιχνίδι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα!

Έσωσε τον βαθμό ο Μαντσίνι

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι, με τη Ρόμα να μη δημιουργεί καμία απειλητική ευκαιρία, μέχρι και το 86ο λεπτό… Εκεί εμφανίστηκε ο Μαντσίνι ο οποίος κατάφερε να σώσει τον βαθμό για τη Ρόμα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 για την ομάδα του Φονσέκα.

Μία ισοπαλία που πάντως δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, καθώς η Ίντερ έμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Μίλαν, ενώ η Ρόμα βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή και στο +4 από την 5η Γιουβέντους, η οποία έχει ωστόσο δύο παιχνίδια λιγότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ