Πίρλο : «Καλύτερα να επιτίθενται σε μένα παρά στους παίκτες μου»

Πίρλο : «Καλύτερα να επιτίθενται σε μένα παρά στους παίκτες μου»

Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε για την ήττα της Γιουβέντους από την Ίντερ τονίζοντας πως προτιμά να δέχεται εκείνος τα πυρά, παρά οι παίκτες του.

Η Γιουβέντους ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Ίντερ στο Μιλάνο χάνοντας έδαφος στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος της Serie A, με τον Αντρέα Πίρλο να μιλά για το παιχνίδι με τους «νερατζούρι».

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως προτιμά να τα… ακούει εκείνος, παρά οι παίκτες του, ενώ επισήμανε πως το τελικός του Σούπερ Καπ με τη Νάπολι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αλλάξουν τα πράγματα στη «Μεγάλη Κυρία».

Οι δηλώσεις του Αντρέα Πίρλο:

«Είμαι απογοητευμένος για τους παίκτες, ειδικά για το γεγονός πως σε κάποιους έγινε άδικη κριτική. Θα προτιμούσα οι επικριτές να κάνουν επίθεση σε μένα παρά στους παίκτες μου.

Δεν υπάρχει σταυροδρόμι, δεν υπάρχει κρίσιμη καμπή, απλά ένας τελικός που πρέπει να κερδίσουμε. Όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο όπως εμείς με την Ίντερ, προσπαθείς να μην επαναλάβεις το παραμικρό, ήταν μία διδακτική εμπειρία.

Θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα, να ακυρώσουμε το ματς της Κυριακής και είναι ευτύχημα που παίζουμε αμέσως για να δείξουμε πως δεν είμαστε η ομάδα που είδαμε στο Μιλάνο. Δεν είπα ότι φοβηθήκαμε την Ίντερ αλλά ότι παίξαμε φοβισμένα σε σύγκριση με τη συμπεριφορά που θα έπρεπε να έχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ