Φιορεντίνα – Κροτόνε 2-1 : Βαθιά «ανάσα» για τη Φιορεντίνα

Φιορεντίνα – Κροτόνε 2-1 : Βαθιά «ανάσα» για τη Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα επικράτησε με 2-1 στο Φρίουλι της Κροτόνε και πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Η Φιορεντίνα νίκησε την Κροτόνε με 2-1 και πήρε βαθιά ανάσα, αφού ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας.

Όσον αφορά το ματς στο 20ο λεπτό ο Μποναβεντούρα με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τη Φιορεντίνα. Και μάλιστα στο 32’ ο Ριμπερί έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Βλάχοβιτς με πλασέ εξ επαφής έγραψε το 2-0.

Στο 59’ ο Κόρντατζ έσωσε μετά από σουτ του Βλάχοβιτς και στο 66’ ο Περέιρα σέντραρε από δεξιά και ο Σίμι με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 84ο λεπτό ο Ντραγκόβσκι έσωσε μετά από κεφαλιά του Μαρόνε και ατο 90+1′ το σουτ του Πουλγκάρ, έξυσε το δοκάρι ρτης Κροτόνε.

Φιορεντίνα: Ντραγκόβσκι, Κάσερες, Ιγκόρ (69’ Μαρτίνες), Μπιράγκι, Πετσέγια, Μιλένκοβιτς, Ριμπερί (86’ Βαλέρο), Μποναβεντούρα, Αμραμπάτ, Καστροβίλι (86’ Πουλγκάρ), Βλάχοβιτς (69’ Κουαμέ)

Κροτόνε: Κόρντατζ, Ντζιντζί, Μαρόνε, Ενρίκε, Περέιρα, Λουπέρτο (86′ Γκόλεμιτς), Ρέκα, Βούλιτς (60’ Μπενάλι), Τζανελάτο (77’ Σιλιγκάρντι), Νουάνκουο, Μεσίας (87’ Θαμόρα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ