Γιουβέντους – Μπολόνια 2-0 (vid)

Γιουβέντους – Μπολόνια 2-0 (vid)

Η Γιουβέντους επικράτησε 2-0 της Μπολόνια για τη 19η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην 4η θέση φτάνοντας τους 36 βαθμούς. Στο -1 από την τρίτη Ρόμα με παιχνίδι λιγότερο η ομάδα του Πίρλο.

Μετά την ήττα της από την Ίντερ, η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 2-0 της Μπολόνια εντός έδρας για τη 19η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα του Πίρλο, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ιταλίας, δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία κόντρα στη Μπολόνια και χάρη σε τέρματα των Κουαδράδο και ΜακΚένι πήρε τη νίκη, ανέβηκε στην 4η θέση και βρίσκεται στο -1 από την τρίτη Ρόμα, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήρε νωρίς το προβάδισμα. Στο 15′ ο Αρτούρ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 18′ το σουτ του Μπερναρντέρσκι από τα πλάγια της περιοχής κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο τερματοφύλακας της Μπολόνια να αποκρούει σωτήρια την προσπάθεια του Ρονάλντο στο 28′.

Στο 32′ ο Κουαδράδο βρέθηκε απέναντι από τον Σκορούπσκι αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 41′ η Μπολόνια ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Ορσολίνι, αλλά μετά από χρήση VAR ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η Μπολόνια έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 49′ ο Μπάροου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Σέζνι έδιωξε εντυπωσιακά και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του, ενώ δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Σανσόνε πέρασε άουτ.

Οι «μπιανκονέρι» συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν ευκαιρία με τον Κουαδράδο στο 61′ και πέτυχαν το 2-0 με τον ΜακΚένι στο 71′.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι (78′ Ντε Λιχτ), Κιελίνι, Ντανίλο, Μπερναρντέσκι (69′ Μοράτα), Αρτούρ (78′ Ραμπιό), Μπεντανκούρ, ΜακΚένι (90’+2′ Ντεμιράλ), Κουλουσέφσκι (79′ Ράμσεϊ), Ρονάλντο

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι (46′ Σουμάορο), Λαραντζέιρα Ντανίλο, Τομιγιάσου, Ντικς (76′ Παλάσιο), Σούτεν, Σβάνμπεργκ (64′ Σβάνμπεργκ), Ορσολίνι (76′ Σκοφ Όλσεν), Σοριάνο, Βινιάτο (46′ Σανσόνε), Μπάροου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ