Αταλάντα – Λάτσιο 1-3

Αταλάντα – Λάτσιο 1-3

Η Λάτσιο επικράτησε στο Μπέργκαμο της Αταλάντα με 3-1 και με 37 βαθμούς έπιασε στην τέταρτη θέση την Ρόμα, που έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

«Αλωσε» το Μπέργκαμο η Λάτσιο! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι επικράτησε εκτός έδρας της Αταλάντα με 3-1 για την 20η αγωνιστική της Serie A και έπιασε στην τέταρτη θέση με 37 βαθμούς την Ρόμα, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μεγάλη εμφάνιση από την Λάτσιο, η οποία κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και με τη νίκη που πήρε παρέμεινε στο κόλπο για την έξοδο στο επόμενο Champions League.

Η ομάδα της Ρώμης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Μάρουσιτς βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-0. Στο 32’ μάλιστα άγγιξε το 2-0, όταν ο Ιμόμπιλε έκανε το γύρισμα στον Σάβιτς, αλλά ο τελευταίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η Λάτσιο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όπως ακριβώς και το πρώτο, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι στο 51’ σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Ο Ρέινα έκανε το βολέ, ο Ιμόμπιλε πήρε την κεφαλιά, έστρωσε στον Κορέα και αυτός με πλασέ νίκησε τον Γκολίνι, κάνοντας το 2-0.

Στο 79’ η Αταλάντα κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Πάσαλιτς, αλλά στο 82’ ο Μουρίκι έκανε το 3-1 και έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Σάβιτς έβγαλε στον Περέιρα, αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Μουρίκι, ο οποίος με πλασέ έκανε το 3-1 και σφράγισε τη νίκη για τη Λάτσιο.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Ρουτζέρι (46’ Μαλινόβσκι), Μέλε, Ντε Ρόουν, Ίλιτσιτς (67’ Λάμερς), Φρόιλερ (78’ Καλντάρα), Μίραντσουκ (54’ Πάσαλιτς), Σαπάτα (54’ Μουριέλ)

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ατσέρμπι, Ράντου, Πάτρικ, Λέιβα (80’ Εσκαλάντε), Μάρουσιτς, Αλμπέρτο, Κορέα (81’ Περέιρα), Λατσάρι, Σάβιτς, Ιμόμπιλε (80’ Μουρίκι)

Ισοπαλία στη Σαρδηνία, διπλό για την Τζένοα

Στα άλλα δύο παιχνίδια που έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, Κάλιαρι και Σασουόλο ήρθαν ισόπαλες 1-1, ενώ η Τζένοα επικράτησε με 3-0 της Κροτόνε.

Στη Σαρδηνία η Κάλιαρι προηγήθηκε στο 75’ με τον Ζοάο Πέδρο και όλα έδειχναν ότι θα πάρει το τρίποντο της νίκης, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90+4’ με τον Μπόγκα.

Στην Καλαβρία, η Τζένοα έκανε… πάρτι απέναντι στην ουραγό Κροτόνε. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 24’ με τον Ντέστρο και πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιμπόρα έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Ντέστρο στο 51’, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ