Tο… σερί της η Λάτσιο (1-0)

Tο… σερί της η Λάτσιο (1-0)

Η Λάτσιο κέρδισε με 1-0 την Κάλιαρι, έφτασε τις 6 σερί νίκες κι έπιασε τετράδα.

Το τρένο της Λάτσιο παρέσυρε και την Κάλιαρι. Οι «λατσιάλι» κέρδισαν με 1-0 την ομάδα της Σαρδηνίας, έφτασαν αισίως τις 6 σερί νίκες κι έπιασαν τη Ρόμα στην 4η θέση. Τραυματισμός για τον Μπάμπη Λυκογιάννη.

Στο 28ο λεπτό ο Λατσάρι σέντραρε από δεξιά και ο Αλμπέρτο πλάσαρε στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Κράνιο του είπε όχι και στο 36’ ο Λέιβα έδωσε κάθετα στον Κορέα, που γύρισε από αριστερά στον Ιμόμπιλε κι εκείνος έκανε το σουτ αλλά και πάλι ο Κράνιο κατέβασε ρολά.

Στο 54ο λεπτό ο Μαρίν βρέθηκε απέναντι στον Ρέινα και τον πλάσαρε αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 56’ ο Κράνιο είπε όχι σε σουτ του Λουίς Αλμπέρτο.

Και στο 61ο λεπτό ο Λέιβα σέντραρε από τον άξονα, ο Σάβιτς με κεφαλιά από τα δεξιά έστρωσε στον Ιμόμπιλε που από κοντά πλάσαρε για το 1-0.

Στο 85ο λεπτό ο Ρέινα έσωε μετά από σουτ του Τσέρι και στην επαναφορά ο Περέιρο αστόχησε από κοντά.

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ράντου, Μουζάκιο (84’ Παρόλο), Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Λέιβα (82’ Εσκαλάντε), Αλμπέρτο (64’ Άκπα Άκπρο), Λατσάρι (64’ Λούλιτς), Κορέα (73’ Μουρίκι), Σάβιτς, Ιμόμπιλε

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Γοδίν, Ρουγκάνι, Λυκογιάννης (52’ Τριπαλντέλι), Βαλούκιεβιτς, Τζάπα (76’ Σιμεόνε), Ναϊνγκολάν (84’ Περέιρο), Πέδρο, Μαρίν, Νάντες, Παβολέτι (84’ Τσέρι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ