Ρόμα – Τζένοα 1-0

Ρόμα – Τζένοα 1-0

Η Ρόμα νίκησε με 1-0 την Τζένοα και έπιασε τετράδα περιμένοντας στραβοπάτημα της Αταλάντα που τη Δευτέρα φιλοξενείται από την Ίντερ.

Δεύτερη διαδοχή νίκη και τετράδα για τη Ρόμα που επικράτησε με 1-0 της Τζένοα στο «Ολίμπικο» και πλέον περιμένει ήττα της Αταλάντα κόντρα στην Ίντερ για να διατηρήσει τη θέση της.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 24ο λεπτό ο Μαντσίνι με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 68′ μάλιστα η Ρόμα έφτασε κοντά και στο 2-0 με τον Βιγιάρ να σημαδεύει το δοκάρι.

Στο 80′ η Τζένοα είχε μια καλή ευκαιρία με τον Σκαμάτσα να μην μπορεί να σκοράρει και το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος δίνοντας στη Ρόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια.

Ρόμα: Πάου Λόπεθ, Μαντσίνι, Κριστάντε, Σμόλινγκ, Κάρσντορπ, Πελεγκρίνι, Ντιαβαρά (60′ Βιγιάρ), Πέρες (86′ Σπινατσόλα), Πέδρο (74′ Πέρεζ), Ελ Σααράουϊ (60′ Μχιταριάν), Μαγιοράλ (86′ Φάτζιο)

Τζένοα: Μαρκέτι, Μασιέλο, Ραντοβάνοβιτς, Κρισίτο, Τζιλιόνε (46′ Κασάτα), Ζάιτς (78′ Μελεγκόνι), Μπαντέλι, Στρούτμαν (76′ Σκαμάτσα), Τζαπακόστα, Πιάτσα (46′ Σομουρόντοφ), Ντέστρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ