Λάτσιο – Κροτόνε 3-2

Λάτσιο – Κροτόνε 3-2

Η Λάτσιο κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη με 3-2 απέναντι στην Κροτόνε και να μειώσει στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από την 4η Ρόμα.

Νίκη με φόντο τα… αστέρια για τη Λάτσιο. Η ομάδα της πρωτεύσουσας επικράτησε με 3-2 της Κροτόνε χάρη στο γκολ του Καϊσέδο στα τελευταία λεπτά και μείωσε τη διαφορά της από την τέταρτη Ρόμα μόλις στους τέσσερις βαθμούς.

Η Λάτσιο μπήκε από την αρχή πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης. Σκόρερ ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Στέφαν Ράντου και με ένα πανέμορφο σουτ έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ωστόσο, η Κροτόνε κατάφερε να φέρει το ματς και πάλι στα ίσα, με τον Σίμι να πιάνει ένα δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ωστόσο συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και λίγα λεπτά αργότερα πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Λουίς Αλμπέρτο να γράφει το 2-1.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, η Κροτόνε «πάγωσε» ξανά τη Λάτσιο, με τον Σίμι να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η ομάδα του Ιντζάγκι δεν το έβαλε κάτω και δικαιώθηκε στα τελευταία λεπτά με τον Καϊσέδο να σκοράρει το νικητήριο γκολ, οκτώ λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς και να διαμορφώνει το τελικό  3-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ