Μπονούτσι : «Πιο πολύ συγκινήθηκα με τις 100 εμφανίσεις μου, παρά με το ντεμπούτο μου»

Μπονούτσι : «Πιο πολύ συγκινήθηκα με τις 100 εμφανίσεις μου, παρά με το ντεμπούτο μου»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι συμπλήρωσε 100 παιχνίδια με την Εθνική Ιταλίας και αποκάλυψε πως συγκινήθηκε πολύ περισσότερο, απ' ότι με το πρώτο του παιχνίδι.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι συμπλήρωσε 100 εμφανίσεις με την Εθνική Ιταλίας, στην νίκη επί της Βόρειας Ιρλανδίας. Ο αμυντικός της Γιουβέντους υποστήριξε πως συγκινήθηκε για αυτό το επίτευγμα, πολύ περισσότερο απ’ ότι στην πρώτη του εμφάνιση. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πρώτο τέρμα με την φανέλα της χώρας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις 100 εμφανίσεις και το ντεμπούτο του: «Όλη μου η καριέρα στους «ατζούρι» πέρασε μπροστά από τα μάτια μου και ήταν πολύ συγκινητικό το παιχνίδι με την Βόρεια Ιρλανδία.

Είναι απίθανο να ξεχάσω το ντεμπούτο μου. Ήταν στις τρεις Μαρτίου του 2010 στο Μόντε Κάρλο, φορούσα το νούμερο 2 και είχα το χέρι μου δεμένο. Όμως οφείλω να παραδεχθώ πως συγκινήθηκα περισσότερο στο 100ο μου παιχνίδι, παρά στο πρώτο μου.»

Για το πρώτο του γκολ: «Το πέναλτι απέναντι στον Νόιερ εναντίον της Γερμανίας, για το Euro 2016, ήταν από τις πιο ξεχωριστές στιγμές μου. Όταν πέτυχα το τέρμα, ένιωσε απελευθερωμένος. Ήξερα πόσο σημαντική ήταν αυτή η εκτέλεση. Βέβαια δεν τελείωσε καλά, αλλά παραμένει μία από τις αγαπημένες μου στιγμές.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ