Σκέτη… παράνοια η νέα εμφάνιση της Ίντερ (pic)

Σκέτη… παράνοια η νέα εμφάνιση της Ίντερ (pic)

Μπλέ με μαύρες ρίγες, κίτρινα σχέδια και μαύρες γραμμές περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η νέα εμφάνιση της Ίντερ, που μοιάζει με πίνακα ενός... τρελού ζωγράφου.

Η νέα φανέλα της Ίντερ, σύμφωνα με το «Footy Headline», μάλλον έφερε απογοήτευση στα πρόσωπα των φιλάθλων της. Ωστόσο, ευτυχώς για αυτούς, δεν φαίνεται να πρόκειται για τη βασική της φανέλα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα για την τέταρτη.

Τι απογοήτευσε τόσο τον κόσμο; Το γεγονός πως αποτελεί ένα «τρελό» ανακάτεμα χρωμάτων και σχεδίων, από αυτούς που την εμπνεύστηκαν. Ριγέ συνδυασμοί, ένας μπλέ κύκλος και γενικά ότι σκέφτηκαν εκείνη την ώρα οι σχεδιαστές, μάλλον θα αποτελεί μία όχι και τόσο… best seller εμφάνιση.

Βέβαια, αυτό που φαίνεται να χαλάει την πιθανότητα να την φορέσει κάποιος από τους παίκτες του Κόντε, είναι το ότι έχει επάνω της την χορηγία της «Pirelli». Έτσι λοιπόν πολλοί φίλοι των «νεραντζούρι» πιστεύουν πως δεν πρόκειται για αληθινό σχέδιο, αφού η συνεργασία των δύο πλευρών τελείωσε πολύ πρόσφατα. Τώρα τι ισχύει και τι όχι, θα το μάθουμε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ