Νάπολι – Ίντερ 1-1

Νάπολι – Ίντερ 1-1

Μετά από 11 σερί νίκες η Ίντερ έμεινε στο 1-1 με τη Νάπολι ωστόσο δεν χάνει τον τίτλο αφού βρίσκεται στο +9 από τη Μίλαν.

Απώλεια βαθμών για την Ίντερ κόντρα στη Νάπολι αλλά χωρίς μεγάλο κόστος. Η ομάδα του Κόντε ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στους «παρτενοπέι» ωστόσο έχει απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Μίλαν που είναι στο -9. Έχασαν έδαφος για την τετράδα οι γηπεδούχοι.

Η Ίντερ έφτασε κοντά στο γκολ στο 27’ αλλά ο Ινσίνιε που είχε γυρίσει στην άμυνα έκοψε σωτήρια ενώ στο 29′ ο Λουκάκου είχε δοκάρι με προβολή. Στο 36′ και έπειτα από σέντρα του Ινσίνιε ο Χαντάνοβιτς έχασε την μπάλα που χτύπησε στον Ντε Φράι κι από κει κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 55’ μετά από διώξιμο του Μανωλά ο Έρικσεν έπιασε απίθανο σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή κι έκανε το 1-1 με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ στη συνέχεια αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ρουί, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ντο Λορέντζο, Ντέμε, Ρουίθ (90+1’ Μπακαγιόκο), Ζιελίνσκι (88’ Ελμάς), Πολιτάνο (90+1’ Χισάι), Ινσίνιε, Οσιμέν (74’ Μέρτενς)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν (69’ Πέρισιτς), Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι, Χακίμι, Έρικσεν (84’ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (75’ Αλέξις Σάντσες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ