«Στη λίστα της Ρόμα ο Κουάισον»

«Στη λίστα της Ρόμα ο Κουάισον»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα, η Ρόμα έχει στη λίστα της τον Σουηδό επιθετικό, που ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό.

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Ρόμπιν Κουάισον, με τους Ιταλούς τις τελευταίες ώρες να βάζουν στο κόλπο για την απόκτησή του Σουηδού επιθετικού και τη Ρόμα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, οι Τζιαλορόσι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Κούαισον, ο οποίος αγωνίζεται στη Μάινζ και στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος.

«Ο επιθετικός της Μάινζ, Ρόμπιν Κουάισον, είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τη Ρόμα», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα ρεπορτάζ στις ιταλικές ιστοσελίδες. Ο Κουάισον, όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr, βρίσκεται επίσης στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει εξαιρετική άποψη για τον 27χρονο διεθνή επιθετικό.

Το όνομά του συζητείται έντονα στο μεγάλο λιμάνι τους τελευταίους τρεις μήνες, με τον ίδιο μάλιστα να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από την Μάινζ και μετά από 3.5 χρόνια στη γερμανική ομάδα θα βγει στην αγορά για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ενας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος μάλιστα το καλοκαίρι θα αγωνιστεί στο Euro με τη Σουηδία και έχει εμπειρία από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως η Serie A και η Bundesliga.

Το προηγούμενο Σάββατο μάλιστα σκόραρε στο παιχνίδι της Μάινζ με την Μπάγερν Μονάχου, με τον Σουηδό να ξεκινάει βασικός και στο 37’ να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά για το 2-0.

Αυτό ήταν το 5ο γκολ στη φετινή σεζόν για τον Σκανδιναβό επιθετικό. Συνολικά φέτος έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια με τα χρώματα της Μάινζ, έχοντας 5 γκολ και 4 ασίστ, ενώ τα 3.5 χρόνια που βρίσκεται στην Γερμανία έχει 126 συμμετοχές, με 32 γκολ και 11 ασίστ.

Εκτός από την Ρόμα και τον Ολυμπιακό, για την απόκτησή του ερίζουν πολλές ακόμα ομάδες. Μία από αυτές είναι η Γαλατάσαραϊ, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί ακόμα και για την Τότεναμ. Πέρσι, είχε γραφτεί επίσης ότι η Μπέρνλι έδινε 8 εκατ. λίρες για να τον αγοράσει από την Μάινζ. Πολλοί σύλλογοι επίσης από τη Γερμανία του ρίχνουν… κλεφτές ματιές, με τον ίδιο να βρίσκεται μπροστά από το πιο κρίσιμο καλοκαίρι της καριέρας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ