Serie A : «Θα τα δώσω όλα για να σωθεί η Ελλάς Βερόνα» είπε ο Βούκοβιτς

Serie A : «Θα τα δώσω όλα για να σωθεί η Ελλάς Βερόνα» είπε ο Βούκοβιτς

Ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου η Ελλάς Βερόνα να παραμείνει στην Serie A, θα κάνει ο Γιάγκος Βούκοβιτς, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Σέρβος στόπερ που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Έτοιμος να τα δώσει όλα, προκειμένου η Ελλάς Βερόνα να παραμείνει στη Serie A, φαίνεται πως είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Ο έμπειρος στόπερ, που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό, στο ντεμπούτο του με την ιταλική ομάδα κατάφερε να σκοράρει και να συμβάλει τα μέγιστα, ώστε η Βερόνα να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Φιορεντίνα με σκορ 4-1.

«Το να σκοράρεις στο ντεμπούτο σου είναι φανταστικό. Σαν όνειρο θα έλεγα. Τα πράγματα εδώ πέρα δεν είναι εύκολα. Ωστόσο, είμαι εδώ για να τα δώσω όλα και να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Ξέρει τι συμβαίνει στην ομάδα, αλλά, οι άνθρωποί της μου έχουν ζητήσει να κάνω ό,τι μπορώ για να μην υποβιβαστούμε. Έτσι, και θα γίνει. Η ομάδα μπορεί να μην είναι ψηλά, όμως, είναι ενωμένη. Κανένας μας δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Ο πρώτος μου στόχος είναι να βοηθήσω την Ελλάς Βερόνα να εκπληρώσει τους στόχους της και στη συνέχεια να πραγματοποιήσω καλές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ