Γιουβέντους: Νέα μπλεξίματα για τον Αντρέα Ανιέλι

Γιουβέντους: Νέα μπλεξίματα για τον Αντρέα Ανιέλι

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους ερευνάται για συμμετοχή στην παράνομη απόδοση ιταλικής υπηκοότητας στον Λουίς Σουάρες.

Δεν είναι η καλύτερη περίοδος για τον Αντρέα Ανιέλι… Ο πρόεδρος της Γιουβέντους βρίσκεται στο στόχαστρο εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση της European Superleaue, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο μπλέξιμο που έχει…

Η ιταλική Δικαιοσύνη διερευνά την πιθανότητα ο Λουίς Σουάρες, όταν αγωνιζόταν στη Γιουβέντους, να πήρε την ιταλική υπηκοότητα συμμετέχοντας σε προσυνεννοημένο διαγώνισμα. Δηλαδή, να είχε λάβει από πριν τις ερωτήσεις και να ήξερε τις απαντήσεις.

Η Γιουβέντους είχε κατηγορηθεί ότι επιστράτευσε τις διασυνδέσεις για να βοηθήσει τον Σουάρες, αλλά ο Ανιέλι είχε αρνηθεί κάθε γνώση της υπόθεσης.

«Δεν θυμάμαι να έχω ενημερωθεί για τις εξετάσεις. Ξέρω από τις εφημερίδες τι έγινε και θυμάμαι πως πήρε τηλέφωνο τον Σουάρες για να τον ευχαριστήσω που ήταν ξεκάθαρος για την υπόθεση. Ο Φάμπιο Παρατίτσι ήταν ο υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις με τον Σουάρες. Δεν μπλέκομαι στις διαπραγματεύσεις» είχε καταθέσει ο Ανιέλι.

Όμως, άλλοι εμπλεκόμενοι αναφέρουν πως ο Ανιέλι γνώριζε τα πάντα και έτσι έχει αρχίσει έρευνα και για τη δική του ανάμειξη στην υπόθεση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ