Ρόμα – Κροτόνε 5-0: Ξέσπασε με 5αρα η Ρόμα

Ρόμα – Κροτόνε 5-0: Ξέσπασε με 5αρα η Ρόμα

Η Ρόμα μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του Europa League, διέλυσε με 5-0 την Κροτόνε για τη Serie A.

Η Ρόμα με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο διέλυσε με 5-0 την υποβιβασμένη Κροτόνε στο «Ολίμπικο» και ξαναμπαίνει στο «κόλπο» για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Πάουλο Φονσέκα που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και καθάρισε εύκολα μία ομάδα που έχει ήδη υποβιβαστεί, ξεσπώντας μετά και τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από το Europa Leaue από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Ρόμα είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 16′ με σουτ του Μιχιταριάν που πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 20′ ο Μαγιοράλ πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πελεγκρίνι, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 47′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Ρόμα άνοιξε το σκορ με τον Πέδρο να εκτελεί γρήγορα ένα φάουλ για τον Μιχιταριάν που γύρισε και ο Μαγιοράλ από κοντά, έκανε το 1-0. Στο 51′ η Κροτόνε απείλησε με κεφαλιά του Μεσίας, μετά από σέντρα του Μολίνα, που πέρασε λίγο έξω.

Στο 70′ οι «τζαλορόσι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Σαντόν να βρίσκει τον Πελεγκρίνι που με ωραίο σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 73′ πέτυχαν και τρίτο τέρμα με ωραίο σουτ του Πελεγκρίνι. Στο 76′ η Ρόμα τελείωσε το παιχνίδι με τον Πελεγκρίνι να περνά για τον Κάρσντοπ που γύρισε και ο Μιχιραριάν έκανε το 4-0. Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών η Ρόμα πέτυχε και πέμπτο τέρμα με τον Μαγιοράλ.

ΡΟΜΑ: Φουτσάτο, Ρέινολντ (59′ Σαντόν), Ιμπάνιεθ (45′ Ζουάν Ζεσούς), Κουμπουλά, Κάρσντοπ, Κριστάντε (80′ Ζιελίνσκι), Νταρμπόε (80′ Μποβέ), Πέδρο (67′ Παστόρε), Πελεγκρίνι, Μιχιταριάν, Μαγιοράλ

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κορδάθ, Τζίτζι, Γκόλεμιτς, Μαγκαλάν, Μολίνα, Μεσίας, Τσιγκαρίνι (72′ Πετριτσιόνε), Μπενάλι (72′ Τζανελάτο), Ρέκα (45′ Ρισπόλι), Ουνάς, Σίμι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ