Πλησιάζει στη Ρόμα ο Πατρίτσιο – Πως επηρεάζει τον Ολυμπιακό και τον Ζοσέ Σα

Πλησιάζει στη Ρόμα ο Πατρίτσιο – Πως επηρεάζει τον Ολυμπιακό και τον Ζοσέ Σα

Η Ρόμα είναι κοντά στην απόκτηση του Ρουί Πατρίτσιο από τη Γουλβς και οι «λύκοι» εφόσον πουληθεί δεν αποκλείεται να ψαχτούν για τον Ζοσέ Σα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει καταλήξει για τον βασικό τερματοφύλακα της Ρόμα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ρουί Πατρίτσιο. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ζητήσει τον πορτιέρε της Γουλβς και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Γουλβς και όπως μεταδίδει το ιταλικό Sky Sports τις δύο ομάδες χωρίζει μία διαφορά 4 εκατ. ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σκληρές για τον γκολκίπερ των, ενώ το θέμα του Πατρίτσιο επηρεάζει έμμεσα και τον Ολυμπιακό και τον Ζοσέ Σα.

Η Ρόμα προσφέρει 8 εκατ. ευρώ στη Γουλβς για να της δώσει τον Ρουί Πατρίτσιο, όμως, οι Άγγλοι φέρονται να θέλουν 12 εκατ. ευρώ. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι εφόσον πωληθεί ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Πορτογαλίας, τότε η Γουλβς είναι πιθανό να προχωρήσει σε επίσημη κρούση στον Ολυμπιακό για τον Σα.

Οι λύκοι θα βγουν στην αγορά για γκολκίπερ και ο Πορτογάλος του Ολυμπιακού είναι στην κορυφή της λίστας σύμφωνα με όσα αναφέρουν και τα ΜΜΕ στο Νησί. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και αν ολοκληρωθεί του Πατρίτσιο, τότε ο Σα θα μπει στο παιχνίδι γερά για αντικαταστάτης του στη Γουλβς, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ